top of page
cosas

Wil je iets terugsturen?

RETOURNEREN

De bepalingen van dit artikel gelden enkel voor klanten die in hun hoedanigheid van consument artikelen online aankopen bij Cosas.De klant heeft het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.Meld je retour aan door het retourformulier via een mail te sturen naar cosasbornem@hotmail.com. Zodra je je retour hebt aangemeld zal je per mail een bevestiging krijgen over jouw retour.

image00007.jpg
image00003.jpg

OPGELET

Retour is altijd op eigen kosten.

DOWNLOAD HET RETOURFORMULIER HIER

Om de herroepingstermijn na te leven, moet de klant zijn mededeling betreffende zijn uitoefening van het herroepingsrecht verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Indien de teruggestuurde artikelen op een of andere manier in waarde verminderd zijn, behoudt Cosas zich het recht om de klant aansprakelijk te stellen en een schadevergoeding te eisen.
Artikelen dienen dus ongedragen, ongewassen en onbeschadigd terug aan Cosas bezorgd te worden.

Indien de klant de overeenkomst herroept, zal Cosas alle tot op dat moment van de klant ontvangen betalingen, inclusief de standaard leveringskosten, aan de klant terugbetalen binnen een maximum van 14 kalenderdagen nadat Cosas op de hoogte is gesteld van de beslissing van de klant om de overeenkomst te herroepen. Bij verkoopovereenkomsten kan Cosas wachten met de terugbetaling totdat hij alle artikelen heeft teruggekregen.

bottom of page